1. oktobra
0

KillingJazz i Pappoemuo predgrupe Iggyju Popu

Sarajevo-x.com
Travnički bend KillingJazz i momci iz sarajevske grupe Pappoemuo nastupit će kao predgrupa "kumu punka" koji će sa grupom The Stooges 1. oktobra održati koncert u olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu. Ostaje još konačna potvrda mogućnosti njihovog nastupa od menadžmenta grupe.

Prodaja ulaznica za ovaj događaj u Sarajevu počinje u ponedjeljak, 12. septembra, dok će u drugim gradovima svim ljubiteljima Iggyja Popa one biti dostupne od 15. septembra.

Cijene su 35 KM i 45 KM, dok VIP ulaznice koštaju 120 KM, javljaju organizatori, agencija Art Zone.

U Sarajevu će se prodavati na platou Skenderije i u ulici Ferhadija, u Mostaru u caffe baru Mojo (Braće Fejića 23), u Banja Luci - MG travel (Bana Lazarevića bb), u Zenici u Urban clubu 072 (Mehmedalije Tarabara 12) i u Tuzli - Sejo i Vili korzo (Turalibegova 11).

Svi koji su izvršili rezervacije ulaznica iste će moći preuzeti na platou Skenderije već od 12. 09. u periodu od 10 do 17 sati.

Pošto se očekuje značajna posjeta iz susjednih zemalja, svi zainteresovani u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji mogu obezbijediti ulaznice putem agencije Eventim www.eventim.hr.