Muzika
0

Keith Urban ovisan o alkoholu

Sarajevo-x.com
Country pjevač Keith Urban sam je otišao u rehabilitacijski centar zbog ovisnosti o alkoholu, a nije prošlo ni četiri mjeseca od njegovog vjenčanja sa hollywoodskom glumicom Nicole Kidman

Dobitnik Grammyja u petak je dao zvaničnu izjavu u kojoj priznaje odlazak na rehabilitaciju u četvrtak navečer uz pratnju supruge. Urbanov publicista nije htio otkriti lokaciju rehabilitacijskog centra.

"Duboko se kajem što je moje ponašanje uzrokovalo mnogo boli Nicole i ostalim ljudima koji me vole i podržavaju. " -stoji u saopštenju.

[SLIKA]2[/SLIKA]

39-godišnji pjevač jejavnosti već poznat kao bivši ovisnik o kokainu.

Urbanov novi CD pod naslovom "Love, Pain, & the whole crazy thing" izaći će 7. novembra, ali nadolazeće promotivne aktivnosti morat će odgoditi.

I Urban i Kidmanova su odrasli u Australiji, a vjenčali su se 25. juna u Sidneyju, gdje Urban inače snima svoje hit albume.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Urban je ove godine dobio Grammyja kao najbolji country pjevač za izvanrednu izvedbu pjesme"You'll Think of Me", te je proglašen naboljim muškim pjevačem već drugu godinu zaredom od strane Academy of Country Music.

Čitatelji magazina Country Weekly proglasili su ga najseksipilnijim country pjevačem za ovu godinu.