Pati od stresa i anksioznosti
0

Kćerka Whitney Houston puštena iz bolnice

Sarajevo-x.com
Bobbi Kristina Brow i Whitney Houston
Bobbi Kristina Brow i Whitney Houston
Bobbi Kristina Brown, jedino dijete Whitney Houston i Bobbyja Brown prolazi kroz teške trenutke nakon iznenadne majčine smrti. Sinoć je primljena u bolnicu na Beverly Hillsu.

Policija Beverly Hillsa kazala je kako Hitna pomoć pozvana u Beverly Hilton Hotel, gdje je Bobbi Kristina Brown odsjela sa svojom majkom. Ljekari su konstatovali da 18-godišnja Bobbi pati od anksioznosti i stresa.

"Bit će veoma teško za nju", kazao je Ian Drew, urednik novina US Weekley.

Nekoliko sati nakon što je njena majka Whitney Houston pronađena u kadi u sobi u Beverly Hilton Hotelu, Bobbi je odbila da je vidi. Ranije, kako prenosi TMZ, Bobbi se posvađala sa policajcima koji joj nisu dopustili da vidi Whitney Houston.

"Galamila je, proklinjala i zahtijevala da vidi svoju majku", piše TMZ. Kćerka Whitney Houston brinula se o svojoj majci koja se borila sa ovisnošću.

"Bobbi Kristina je odrastala kao skrbnica svoje majke. Baš kao što je to bila Frances Bean", kazao je Drew poredeći Bobbi sa kćerkom Kurta Cobaina i Courtney Love.

Majka i kćerka zejedno su radile na pjesmama u studiju.

"Majka joj je bila idol i htjela je da bude baš kao ona. Ali, za razliku od Whitney, Bobbi se nije nije drogirala" pieš US Weekly.

Bobbi Kristina se branila nakon što su u javnost ipak procurile fotografije na kojem se vidi da ona konzumira kokain.

"Bivši momak mi je namjestio zbog prekida. Nije onako kako se čini", napisala je na Twitteru Bobbi Kristina Brown.