Muzika
1.8k

Karavana "Hotel Nacional" predvođena Dinom Merlinom stiže u Izmir

Klix.ba
Dino Merlin
Dino Merlin
U okviru svjetske turneje Hotel Nacional, Dino Merlin po drugi put dolazi u Tursku. Nakon fantastičnog koncerta na proljeće ove godine u Ora Areni u Istanbulu, ovog puta karavana Hotel Nacional stiže u treći najveći grad u Turskoj: Izmir.

Na otvorenom trgu u ovom jedinstvenom i drevnom metropolisu na obali Egejskog mora, očekuje se više hiljada posjetilaca koji će u sklopu Balkan festivala prisustvovati koncertu muzičke zvijezde Dine Merlina.

Koncert je zakazan za 21:00 sat u subotu 01. oktobra.

Svi pokazatelji aktuelne turneje "Hotel Nacional", čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Evrope do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i na jesen ove godine oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje.

Podsjećamo, Arena Zagreb u susjednoj Hrvatskoj je u subotu 03. decembra ove godine rezervisana za ponovni susret Dine Merlina sa njegovom vjernom, srčanom i brojnom publikom. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audiovizuelni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu publici prenosi ono što Dino Merlin jeste: karizmatična i jedinstvena muzička institucija koja suvremeno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.

Ulaznice u prodaji na web portalu i svim prodajnim mjestima www.ticketshop.hr. Svi ostali datumi turneje Hotel Nacional u novembru i decembru (Štutgart, Cirih i Beč) objavljeni su na www.dinomerlin.com/turneja