Muzika
0

Justin Timberlake i Britney Spears snimaju duet

Sarajevo-x.com
Izvor blizak pjevačici izjavio je da je Brtiney bila dirnuta što je Justin sve vrijeme bio u kontaktu s njom. Ulazak u studio je Justinov doprinos za njen što brži i uspješniji oporavak.

Justin je upoznao Britney u dječijoj emisiji "The Mickey Mouse Club" i bio je sa njom u vezi četiri godini sve do 2002.Nema sumnje da će Britney biti od velike pomoći pjesma koju će snimiti sa Justinom jer će je ista vjerovatno vratiti na muzičku scenu i pomoći joj da se povrati normalnom životu.

Par planira ove sedmice posjetiti Los Angeles gdje će u studiju sa producentom Timberlandom snimiti klasik "You're All I Need to Get By", koji je u originalnoj verziji izveo Marvin Gaye zajedno sa Tammi Terrell 1968. godine.

Već je ranije Timberland zamolio Justina da pomogne Britney kako bi se vratila na muzičke ljestvice.

"Osjećam njenu bol. Pitao sam Justina šta on misli o tome da radim sa Britney i da li bi on radio s nama. On je rekao da bi", izjavio je Timberland.

Britney je prošle sedmice napustila kliniku za rehabilitaciju. Prije toga je priznala da je šokirala javnost svojim čudnim ponašanjem što uključuje i akciju brijanja glave.

U međuvremenu, Britney je platila osam miliona dolara za jednu palaču u Malibuu i dodala još jedan milion kako bi se istog dana mogla useliti.

"Bila je odlučna u tome da uvede normalnost u svoj porodični život. Čim je vidjela vilu, ponudila je više novca nego drugi kupci. Potom je zamolila dotadašnje vlasnike da odmah isele kako bi ona uselila", rekao je izvor blizak pjevačici.