Muzika
0

Jessica Simpson umalo odustala od muzike

Sarajevo-x.com
Jessica Simpson priznala da je mislila odustati od muzičke karijere nakon žestokih kritika na njenu izvedbu pjesme country pjevačice Dolly Parton. Taj Jessicin nastup televizijska kuća CBS je čak izbacila iz programa prilikom televizijskog prikazivanja ceremonije.

Na godišnjoj ceremoniji dodjele nagrada Kennedy Centra, poznata pjevačica je izvodila pjesmu "9 To 5" legendarne country pjevačice Dolly Parton.

No, na veliko iznenađenje Simpsonove, Dolly Parton je kasnije postala njena prijateljica i čak su zajedno surađivale na posljednjem Jessicinom albumu "Do You Know" koji izlazi slijedećeg mjeseca.

"Nakon onoga što se desilo u Kennedy Centru, stvarno sam mislila da je s mojom karijerom gotovo, izgubila sam samopouzdanje ali Dolly me uzela pod svoje okrilje i pomogla da prevaziđem ono što vanjski svijet misli", rekla je Simpsonova za E!Online.

Na pitanje da li priprema još neke projekte pored novog albuma, pjevačica je rekla da se nada nekoj filmskoj ponudi jer pored muzike, voli i "veliko platno".