Muzika
0

Jay Z mobilni telefoni

Klix.ba
Ovaj popularni rapper je proširio svoje komercijalno carstvo lansiranjem svog vlastitog mobilnog telefona koji je nazvan “Black” po njegovom zadnjem albumu.

Ovaj poslovni potez je došao nakon pokretanja vlastite Roca Wear modne linije, što je očito najpopularniji potez među hip hop super zvijezdama, te će ovaj telefon dolaziti sa već snimljenim “Black” albumom u MP3 formatu.

Nokia 3300 Music Phone ili “The Black Phone” u prodaju na tržište SAD-a dolazi krajem ove sedmice, po cijeni od oko 90 funti, te će također dolaziti sa melodijama pjesama od Jay-a. Vlasnici ovog telefona će se osjećati posebnim zbog još jedne pogodnosti, a radi se o tome da će oni svake sedmice dobivati text poruku, i jednom mjesečno glasovnu poruku od samog Jay Z-a.

U izjavi za ovu priliku Jay Z je rekao: “Tehnologija nam sada daje mogućnosti da muziku širimo i dostavljamo na razne nove načine. The Black Phone je na samom pragu budućnosti u kojoj će biti sasvim normalno da muziku kupujete u trenu i da je ponesete bilo gdje sa sobom.”