Muzika
39

Jasna Gospić snimila spot za duet sa Franom Lasićem

Klix.ba
Nakon što je sredinom oktobra u Zagrebu u studiju Nikše Bratoša snimila novi duet sa Goranom Karanom, Jasna Gospić prošle sedmice boravila je u Beogradu gdje je ekranizovala duetsku baladu sa Franom Lasićem “Samo jedna noć”.

Muziku i tekst za ovu numeru napisao je Dženan Jahić, a aranžman je uradio Marin Meštrović.

Spot je radila Hayat produkcija i Anis Mujanović, sa kojima je Jasna sarađivala i na odličnom videu za duet sa Halidom Bešlićem, koji je sniman krajem prošle godine u Istanbulu.

Dijelovi spota snimani su na pažljivo odabranim lokacijama, onim koje su najromantičnije u Beogradu. Ekipa Hayat produkcije se svojski potrudila, a Jasna i Frano su dali sve od sebe da spot bude sjetan,romantičan i lijep.

"Vrijeme nas je poslužilo. Snimali smo okruženi najljepšim jesenjim bojama i mokrim noćnim svjetlima poput akvarela. Mislim da će spot biti sjajan. Pjesma 'Samo jedna noć' Dženana Jahića jako dobro stoji i meni i Frani. Dok smo snimali, Frano je mamio uzdahe žena, a ja sam uživala u njegovom društvu i pjesmi. Poslije snimanja smo ostali dugo u noć pjevajući neke nama drage pjesme uz vino i gitare. Spot je sada u fazi montaže, tako da će uskoro biti i promovisan. Pjesma je prelijepa i jako se radujem svemu ovome", kaže Jasna.