Muzika
28

Jasna Gospić i Frano Lasić snimili duet "Samo jedna noć"

Klix.ba
Jasna Gospić i Frano Lasić pažnju publike u cijelom regionu skrenuli su duetom "Samo jedna noć", a ova prekrasna balada i propratni spot premijerno su prikazani na Hayat TV.

Video je radila Hayat produkcija na čelu sa režiserom Anisom Mujanovićem. Dijelovi spota snimani su na pažljivo odabranim lokacijama, onim koje su najromantičnije u Beogradu. Jasna i Frano su dali sve od sebe da videozapis bude sjetan, romantičan i lijep. Muziku i tekst za pjesmu "Samo jedna noć" napisao je Dženan Jahić, a aranžman je uradio Marin Meštrović.

"Spot je sjajan. Pjesma 'Samo jedna noć' Dženana Jahića jako dobro stoji i meni i Frani. Naredna godina za mene će biti najbitnija u karijeri. U 2017. obilježit ću 40 godina pjevačke karijere, koliko je prošlo od kada sam na 'Vašem šlageru sezone' izvela pjesmu 'Dođi u pet do pet'. Upravo četiri decenije rada na estradi proslavit ću objavljivanjem CD-a dueta sa dragim kolegama. Tako sam već snimila duete sa Halidom Bešlićem, Željkom Samardžićem, Goranom Karanovim, a ostaje još duet sa Sergejem Ćetkovićem. U pripremi je i slavljenički koncert u glavnom gradu BiH", kaže Gospić.