Muzika
0

Januarski program u Haciendi Sarajevo

Sarajevo-x.com
Stara godina se završila i vrijeme je za nove poduhvate i akciju. Uz najljepše želje u 2007., Hacienda Mexicana Cantina vas očekuje s novim mjesečnim programom.

Novost je Weekend Brunch koji možete isprobati svakog vikenda od 12 do 15 sati. U tom terminu na raspolaganju vam je specijalni meni neobičnih kombinacija i ukusa. Naravno većinom preovladavaju „express“ jela, egzotični sendviči i slično ali za one koji su malo gladniji u tim trenucima postoji mogućnost odabira svih naslova jela sa zvaničnog jelovnika. Već nakon dva vikenda njegove postavke W.B. je postao veoma popularan što zapravo i nije toliko čudno uzimajući u obzir da je ovakva forma nezaobilazna u svim prestižnim evropskim lounge barovima kakav je i Hacienda.

Specijalni imidž i osjećaj pridodaje odabrana muzička ekipa dj-a i bendova koji će vaše Brunch trenutke napraviti još boljima. Specijal su „unplugged” sesije koje su najtraženije od strane publike. Treba dodati da je od 17.00 subotom i nedjeljom u trajanju od dva sata na snagu stupa i jedinstveni Happy Hour koji definitivno trebate da probate. Uživajte.

Naš muzički TIP mjeseca su Jazzabell, bend koji je na muzičkoj sceni grada Beograda poznat kao jedinstven u spajanju jazz-a s drugim muzičkim pravcima. Jazzabel u sarajevskoj Haciendi nastupaju 25.01. uz naša velika očekivanja. Bend ekipa su: vokal Bobana Djordjević, klavir / Dragan Ćalina, bas / Dragan Ivanović, sax / Kristijan Mlačak i bubnjevi / Srdjan Dunkić.

Ovi ljudi širom Ex YU imaju veliki broj poklonika i sasvim je sigurno da ćete i sami postati istim jer će vas voditeljica benda i glavni vokal šarmirati i začarati svojim odličnim glasom ali i izgledom. To je nešto što nikako ne smijete propustiti. I na kraju vas napominjemo na stalni dio programa a to je: ponedjeljkom pop balade, utorkom latino zvuci, zatim, srijedom jazz fuzije, četvrtkom bendovi, petkom klubska house muzika i subotom plesna groznica najvećih hitova svih vremena.

Sve informacije potražite na stranici: www.haciendasarajevo.com

Januarski program:

04.01. The Dreamers / Club Deluxe 05.01. Dario Kalea & Gogo on percussions / house hits night 06.01. Max Maha / plesna groznica 11.01 Pakt 5 / live 12.01. Max Maha / old school 13.01. Focho / plesna groznica 16.01. Specijalna noć posvećena James Brown-u uz dj Ciku 18.01 Inn Bend / live 19.01. J.F. Fera ft. Ciko on percussions / ALL STARS of House music 20.01. Focho / Plesna Groznica

25.01. JAZZABELL (BG, Srbija) / funky jazzers 26.01. Dario Kalea & Gogo on percussions / house hits night
27.01. Max Maha / plesna groznica