Muzika
10

Jameson VIP kutak na Holiday Marketu za one koji imaju dobar ukus

Klix.ba
Jedan od najatraktivnijih sadržaja ovogodišnjeg, 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je Jameson VIP Kutak, koji zauzima oko 40 kvadratnih metara u PAN Winter Pubu.

Ekskluzivno dizajnirani čošak, opremljen udobnim namještajem i drvenom buradi Jamesona, rezervisan je za one koji imaju dobar ukus i znaju cijeniti lijepe stvari.

Ovaj prostor, kojim dominira jedinstvena, praznična jelka načinjena od preko 100 boca Jamesona, posvećen je najpopularnijem irskom viskiju, koji se proizvodi već 229 godina u Jameson Single destileriji u Dublinu.

Jameson se destilira tri puta, što mu daje izvanrednu pitkost i čini ga drugačijim od ostalih viskija. Svakog dana se u svijetu popije milion čaša Jamesona, što je 12 čaša svake sekunde.

Pored Jameson VIP Kutka ovaj irski viski je u PAN Winter Pubu prisutan i kroz događanja petkom, kada se održavaju Jameson zabave i kada Pub posjećuju ljupke Jameson hostese, koje posjetitelje daruju zanimljivim Jameson rekvizitima.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa: http://www.facebook.com/sarajevo.holiday.market