Muzika
0

James Blunt održao spektakularan koncert u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
Britanska pop zvijezda James Blunt održao je u nedjelju spektakularan koncert u sarajevskoj dvorani Zetra. Koncert je održan u sklopu turneje kojom engleski pjevač promovira posljednji studijski album "All The Lost Souls". Pogledajte ekskluzivne fotografije.

Popularni britanski pjevač uspio je publiku zadržati na nogama čitav koncert koji je trajao sat i pol, iako su u Zetri bile postavljene stolice. Dvorana nije bila ispunjena do posljednjeg mjesta, ali svi prisutni su prisustvovali pravom spektaklu.

Prije nastupa Jamesa Blunta publiku je zagrijao odlični mostarski bend Zoster kao predgrupa, koji je odsvirao par svojih poznatih pjesama.

Engleska pop zvijezda izvodila je brojne hitove sa prvog i drugog studijskog albuma među kojima je i pjesma "You're Beautiful", koja ga je i proslavila.

U publici su u društvu Dine Merlina bili poznati dizajner Roberto Cavalli i Sanela Jenkins koji su s Bluntom privatnim avionom u subotu stigli u Sarajevo.

Raduje činjenica da je u naš glavni grad došla jedna planetarno popularna zvijezda kao što je James Blunt i to na vrhuncu svoje karijere.

Za kraj, pogledajte par ekskluzivnih fotografija sa koncerta.