Muzika
0

Izlazi novi album Davida Moralesa

NINA
Četvrti studijski album Davida Moralesa pod nazivom "2 Worlds Collide" u prodaji će se pojaviti 18. oktobra u Evropi te 30. novembra u SAD-u.

Album “2 Worlds Collide” je prvi studijski album dobitnika Grammyja Davida Moralesa u ovoj deceniji. Prvi singl s ovog albuma “How Would U Feel” već je postao veliki hit i vrti se po svjetskim klubovima. Pjesma se trenutačno se nalazi na prvom mjestu engleskog Music Week Club charta, a na desetom je mjestu Hot Dance Club charta Billboard magazina.

Sredinom novembra Morales kreće na svjetsku turneju na kojoj će promovirati svoj novi album.

“Def Mix i Ultra Records su odličan tandem i kao takvi bit će nezaustavljivi u njihovim nastojanjima da se ovaj album promovira što kvalitetnije”, prokomentirao je Moralesov partner i menadžer Judy Weinstein uspješnu realizaciju ovog velikog ugovora između Davida Moralesa i Ultra Recordsa.

Patrick Moxey, vlasnik i predsjednik Ultra Recordsa, je rekao kako je ponosan što je dobio priliku da sarađuje s jednom legendom kakva je David Morales.

Ultra Records je 1996. osnovao Patrick Moxey i do sada je bila dom mnogih zvijezda i umjetnika iz svijeta dance-muzike uključujući Armina van Buurena, Robbieja Rivera i dr.