Muzika
0

Hladno pivo ima novi album: Poslušajte "Dane zatvorenih vrata"

Klix.ba
Kultni zagrebački punk rock bend Hladno pivo ima novi album. Osmi po redu nosač zvuka nosi ime "Dani zatovrenih vrata", a izašao je u izdanju muzičke kuće Menart.

Novi album sadrži 15 pjesama, od čega su tri već poznate slušateljima.

To su pjesme: "Na ovim prostorima", "Messi" i aktualni singl "Vjeruj u mene" te pjesme "Žena", "Firma", "Barba", "Stari šajeser", "Mojoj majici", "Lijepa riječ", "Tijana", "Dibidus", "Zombi party", "Udarna vijest", "Dan oslobođenja" i "Bivša žena".

Album možete poslušati na oficijelnoj YouTube stranici Hladnog piva.

"Mi kao bend smo svoj posao napravili i sve što znamo i osjećamo stisli u tih 15 pjesama. Namjera nam je bila napraviti rock'n'roll album bez puno dodataka, s uglavnom četiri instrumenta i jasnim tekstovima. Znamo da je opet prošlo četiri godine, ali kad poslušate vidjet ćete da se isplatilo čekati. Živjeli!", poručili su članovi Hladnog piva povodom izlaska novog albuma.

Ovo je 8. studijski album Hladnog piva, a nastajao je u prostoru propalog industrijskog kompleksa Katran uz pomoć producenata Pavla Miholjevića i Jurice Ferine dok su gosti na albumu Tomfa iz Kawasaki 3p-a te Golub iz Goblina.

Ovo je prvi album koje Hladno pivo izdaje samo za sebe, pod etiketom Gajba records.

Članovi benda su promociju albuma pred zagrebačkim fanovima održali nedavno u klubu Vinyl, uz polusatni koncert.