Muzika
0

VIDEO / HC metal bend Death By Stero u Cinemasu

Sarajevo-x.com
U sklopu svoje ljetne evropske turneje američki hard core metal sastav Death By Stereo će 29. juna nastupiti u sarajevskoj Slogi. Death By Stereo dolaze iz Fullertona, Kalifornija.

Sa svojim posljednjim albumom “Death Iis My Only Friend” iz 2009. godine su postigli veliki uspjeh, a spotovi za pjesme “I Sing For You” i “Welcome To The Party” su se vrtili na svim najznačajnijim muzičkim kanalima.

Najjači adut Death By Stereo su koncertni nastupi i sigurno je da će publika u Sarajevu moći pogledati jedan izuzetno kvalitetan koncert.

Na koncertu će nastupiti i dva thrash metal sastava. Nuclear iz Santiaga, Čile su zvijezde u usponu. Jako su popularni u Južnoj Americi i ljubitelji metala će se moći uvjeriti zašto je to tako. Prošle godine su izdali album “Jehovirus” koji promoviraju na ovoj turneji. Amethyst dolaze iz Palerma i klasični su thrash metal bend.

Karte po cijeni od 10 KM u pretprodaji se mogu kupiti u Delikatesnoj radnji, Operi i Meeting pointu. Na dan koncerta cijena ulaznice je 15 KM.