Najava albuma
1

VIDEO / Grupa Važno obavještenje objavila singl "Žene"

Klix.ba
Banjalučki bend Važno obavještenje objavio je najavni singl i spot za debitantski album koji izlazi u septembru. Pjesma "Žene" najavljuje prvi album "Uvijek za! (Protiv ne!)".

Autor teksta i muzike je gitarista benda Đorđe Knežević, aranžman potpisuje bend Važno obavještenje, a za kompletnu audioprodukciju pobrinuo se Studio Digital Boyler. Članovi benda su istakli da su ponosni na saradnju sa vrsnim banjalučkim pijanistom Arsenom Čarkićem, koji je pjesmi dao poseban pečat. Videospot za singl "Žene" snimljen je početkom ljeta ove godine, a radnja spota osmišljena je tako da odgovara tekstu pjesme. Kompletnu videoprodukciju potpisuje Goran Gogson Ratković.

Banjalučki bend Važno obavještenje je osnovan 2007. godine. Ideja je bila da bend sa jakim autorskim pečatom bude sredstvo kojim će njegovi članovi izražavati svoje stavove i strahove te viđenja stvari i dešavanja oko njih. Bend u traženju svog autentičnog izraza kombinuje različite stilove, ska, rock i sa povremenim reggae ritmovima, ali ono što posebno izdvaja ovaj bend je prirodan zvuk violine na klasičnu rock postavu. Što se tiče živih nastupa, brinu se da proizvedu što veću dozu plesnog ritma uz koji publika može uživati.