Bubnjar Regine ima novi band
0

VIDEO / Grupa Supermusic pjesmom kritikuje vrijeme u kojem živimo

Sarajevo-x.com
Članovi benda Supermusic
Članovi benda Supermusic
"Supermusic" je nova grupa na regionalnoj muzičkoj sceni čiji je član i Bojan Miličević, bubnjar grupe Regina.

Bend je osnovan prije nešto više od mjesec dana, a uz Miličevića tu su Alek Aleksov, Nenad Ćeranić i Jelena Mihailović.

Svi članovi "Supermusica" imaju i karijere koje nisu povezane s ovim projektom. Bojan je član grupe Regina, Ćeranić gradi uspješnu pjevačku karijeru i dobitnik je više međunarodnih priznanja, a Mihailović je jedna od najboljih čelistica na Balkanu. Njen muzički rad su primijetili i inozemni producenti pa postoji velika vjerovatnoća da će Jelena svirati i neku od kompozicija za novi James Bond film.

Alek Aleksov je poznat kao aranžer i producent koji je radio sa poznatim imenima u regionu (Željko Joksimović, Regina....).

Bend se javnosti predstavio pjesmom ''Tvoj muž'' za koju tekst potpisuje Bojan Miličević. Tekst pjesme slikovito prikazuje današnje vrijeme, odnos prema ljubavi i novcu i one koji su došli do novca na lak način.

"Inspiraciju da napišem ovakvu pjesmu imam na svakom koraku. Svuda možete vidjeti skorojeviće koji su se preko noći obogatili i sada paradiraju okolo sa ljepuškastim sponzorušicama. I onda normalni mladići i djevojke pomisle da su manje vrijedni i sposobni. Povuku se, nesigurni u sebe. Ne vide da imaju sto puta kvalitetnije odlike od nagojenih bahatih tikvana", kazao nam je Bojan.

Poslušajte prvi singl benda Supermusic.