16. marta
24

Goran Bare & Majke u Coloseum Clubu

Klix.ba
Subota, 16. mart sa početkom u 22.00 sata je rezervisana za odličnu svirku koju će samo za posjetioce Coloseum Cluba prirediti sjajni Goran Bare & Majke.

Goran Bare je hrvatski muzičar poznat kao osnivač i glavni vokal vinkovačkog rock sastava "Majke", osnovanog 1984. godine. Tokom svoje bogate karijere, izdali su osam uspješnih albuma, osvojili nebrojeno mnogo nagrada i održali nezaboravne koncerte na cijelom prostoru Balkana.

Njihov posljednji album "Teške boje", koji je izdat 2011. godine, dobio je čak šest nagrada Porin, između ostalog i nagradu za hit godine, te najbolji rock album.

Karizmatični i originalni predstavnici rock muzike koja će živjeti vječno, uvijek ostave trag vlastite duše na svakoj pjesmi i upravo zbog toga imaju neraskidivu vezu sa svojim fanovima.

Nemojte propustiti priliku da uživo čujete njihove hitove sa najnovijeg albuma "Teške boje", ali i one starije koji će dokazati zašto se nakon ovoliko godina nazivaju jednim od najboljih rock sastava danas. Njihov koncert morate doživjeti, a "Arena na nogama" je garancija da ovu noć nećete zaboraviti.