RnB Confusion
0

Glasajte za RnB Angels djevojku!

Sarajevo-x.com
RnB Confusion, jedan od najpopularnijih regionalnih klupskih programa, čiji se prvi sarajevski party upravo bliži, u saradnji sa Sarajevo-x.com vas poziva da glasate za jednu od deset djevojaka koje se takmiče da postanu RnB Angelsice. Osam od deset djevojaka, koje skupe najviše vaših glasova, postat će RnB Angelsice, zaštitni znak RnB Confusiona.

Prvi RnB Confusion party u Sarajevu održati će se 5. novembra 2009. godine u sarajevskom Central cafe-u. Nakon Zagreba, Beograda i Skoplja RNB Confusion spreman je osvojiti i sarajevsku publiku.

Oni koji ne propuste Grand Opening RnB Confusiona imat će priliku prvi da vide RnB Angelsice na djelu, koje obećavaju da dobar provod te noći neće izostati.

Prvi photo shooting RnB Angels, zaštitnih lica samog projekta, održao se 10. oktobra. Ekipa na čelu sa fotografom Safetom Hadžimusićem radila je na dvije lokacije Central Cafe i u ličnom studiju umjetnika. Deset prelijepih Angels djevojaka odradile su izvrsno svoj dio posla, a samo na portalu Sarajevo-x.com od danas možete glasati za Angels djevojku.

Za RnB Angels djevojku možete glasati na www.sarajevo-x.com/rnbangels. Glasanje traje sedam dana, do 1. novembra 2009.