Muzika
0

Glasajte za Bosnu i Hercegovinu, glasajte za Deen-a!

Sarajevo-X
Građani Bosne i Hercegovine u dijaspori, direkcija BiH Eurosonga zajedno sa Deenom vas poziva da glasate za bh predstavnika Deena na Eurosongu koji će se održati 12. i 15. maja 2004.

Bosnu i Hercegovinu na takmičenju za pjesmu Evrovizije 2004, predstavlja Fuad Backovic Deen sa pjesmom "In the disco".

Pjesma je moderna, mladelačka i vjerujemo da će na najbolji način predstaviti Bosnu i Hercegovinu.

Bosanskohercegovački predstavnik Deen u polufinalnoj večeri, srijeda 12. maja 2004. u 21:00 sati, nastupa 21. od ukupno 22 zemlje učesnice.

Bosna i Hercegovina u polufinalnoj večeri mora izboriti plasman među prvih deset, kako bi prošla u Veliko finale Eurosong 2004. Presudni su Vaši glasovi koje ćete uputiti za Bosnu i Hercegovinu i Deen-a na telefonski broj koji će biti objavljen u toku izvođenja pjesme "In the disco".

Prema zvaničnom rasporedu telefonsko glasanje počinje oko 22:30 sati. Imate na raspolaganju 10 minuta da svojim glasovima za Deena osigurate ulazak Bosne i Hercegovine u Veliko Finale Eurosonga, 15. maj 2004. godine.

Bosni i Hercegovini i Deenu svoje glasove mozete uputiti i mobilnim (SMS) porukama na broj koji će biti prikazan za svaku zemlju ponaosob. Sa jednog telefonskog broja imate pravo uputiti vise poziva/glasova za BiH i Deen-a.

Cijena jednog telefonskog poziva je simbolična, ali ima neprocjenjivu vrijednost za Bosnu i Hercegovinu.