Muzika
1

Funkzilla u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Prva subota 2016. godine na 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, protekla je u veseloj prazničnoj atmosferi.

Kroz igru i učenje najmlađi su uživali u Hypo zabavnom parku i Argeta Junior Play House, dok su oni nešto stariji uživali u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra.

Mališani su doživjeli nezaboravne trenutke i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, za dobru atmosferu pobrinuli su se Dreamhouse i Lana Hamza, dok je sa BH Telecom ULTRA Stagea prisutne zabavio Aqustic Duo.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija nastupiti grupa Funkzilla, dok će sa BH Telecom ULTRA Stagea prisutne zabaviti omiljeni dječiji voditelj Elvir Hadžijamaković – Lilo.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.