Muzika
0

Fred Durst i Avril Lavigne zajedno na pozornici

Klix.ba
Fred Durst je iznenadio fanove i samu Avril kad se pojavio na njenom koncertu i zajedno s njom otpjevao pjesmu 'Complicated'.

Fred Durst se prošle sedmice pojavio na koncertu Avril Lavigne i oduševio publiku kada se popeo na pozornicu i zajedno s njom otpjevao pjesmu Complicated. Frontman Limp Bizkita je na sebi nosio majicu s natpisom 'I love Avril', što je sigurno veoma oduševilo 18-godišnju Avril koja mu se popela na leđa i nastavila pjevati. Na pozornici su im se pridružila još dva fana iz publike i gitarist/pjevač grupe Gob.

Ovo Fredovo gostovanje na koncertu se desilo nakon što su se njih dvoje nedavno upoznali tokom showa mtvICON: Metallica. Moguće je da će ova pjesma biti uključena na sljedećem albumu mlade Avril koji nosi naziv Avril Lavigne Live, koji će u septembru biti izdan zajedno sa dvd-em na kojem će se nalaziti intervjui i snimci sa backstagea. Fred Durst izgleda sistematski osvaja mlade pjevačice, s obzirom da mu je zadnji projekat bila Britney Spears kojoj je producirao neke pjesme za njen sljedeći album, a bilo je glasina i da su u ljubavnoj vezi. U međuvremenu Fred i Limp Bizkit nastavljaju sa radom na dugoočekivanom četvrtom albumu koji je sada (opet) dobio novi naziv - Panty Sniffer.