Muzika
47

Fergie okupila najseksipilnije mame Hollywooda u novom spotu "M.I.L.F.$"

Piše: M. N.
Nekoliko sati nakon što je obradovala fanove novom pjesmom "M.I.L.F.$", Fergie je objavila i spot za nju. U njemu glume najseksipilinije mame Hollywooda - Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Alessandra Ambrosio, Amber Valletta i Ciara.

Sve su obučene u donje rublje i odjeću 1950-ih godina poput domaćica.

"Vidite li ove zlatne štikle od 25 centimetara koje sam nosila tokom tuširanja mlijekom? Nije bilo lako, ali mislim da je 'vruće'. Ovo smo snimali cijeli dan i onda sam sjela u avion i odletjela u New York gdje sam imala fotografisanje za naslovnicu magazina GQ. Bila je to luda sedmica", napisala je Kim podijelivši spot na na svojoj zvaničnoj stranici.

U spotu premijerno glumi i kćerka Chrissy Teigen Luna, a pojavljuje se i Alessandrina kćerka Anja.

Četrdesetjednogodišnja pjevačica benda Black Eyed Peas vratila se svijetu muzike u stilu glamurozne mame, a priprema i svoj drugi solo album "Double Dutchess" koji bi trebala objaviti u toku ove godine.

Novu pjesmu već nazivaju ljetnim hitom koji bi trebao naslijediti popularne pjesme "London Bridge", "Fergalicious", "Glamorous", "Big Girls Don't Cry", "Clumsy" i "Finally" sa prvog albuma "The Dutchess" iz 2006. godine, prodatog u osam miliona primjeraka širom svijeta.