Muzika
0

Fanovi razgrabili ulaznice za Madonninu svjetsku turneju "Sticky & Sweet"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Fanovi širom svijeta ne mogu dočekati početak Madonnine svjetske turneje "Sticky & Sweet", koji je zakazan za 23. avgust u Cardiffu.

Samo u Evropi će, zbog ogromnog interesa za ulaznice za njen koncert 20. septembra u Parizu, pop kraljica pred francuskom publikom nastupati dvije večeri zaredom. Također je 30. avgusta planiran koncert u Zurichu, a već je prodano 70.000 ulaznica.

Turneja, na kojoj će Madonna promovirati svoj novi album "Hard Candy", početkom oktobra će se nastaviti u Sjevernoj Americi, a ulaznice za tri koncerta (6.,7. i 11. oktobra) u slavnom Madison Square Gardenu u New Yorku su, vjerovali ili ne, već rasprodane.

To nije sve, svjetska muzička zvijezda ima mnoštvo vjernih fanova i u Bostonu, Torontu, Montrealu, Chicagu i Vancouveru, tako da ne čudi činjenica da je do ulaznica za pomenute koncerte više nemoguće doći. Oni, koji nisu bili brzi i odmah kupili svoju ulaznicu, dobili su novu priliku da uživo pogledaju Madonnin sigurno spektakularan i maštovit nastup, jer će u Toronto, Montrealu i Chicagu Madonna nastupati dvije noći zaredom.

Ovog vikenda će se u prodaji naći ulaznice i za Madonnine nastupe na stadionima u Los Angelesu, San Diegu, Houstonu, Miamiju, kao i u arenama u Denveru, Las Vegasu, Philadelphiji, Atlanti Atlantic Cityju.

Kako otkriva Reuters, fanovi dubokog džepa iz New Yorka ne moraju se brinuti kako doći do ulaznica, budući da kompanija StubHub, u dogovoru sa popularnom pjevačicom, nudi određen broj ulaznica za njen rasprodani koncert u Madison Square Gardenu, ali po pojedinačnoj cijeni koja doseže vrtoglavih 18.000 dolara.