Napravili spot u svojoj režiji
0

VIDEO / Fanovi Britney Spears izazvali senzaciju na YouTubeu

Sarajevo-x.com
Energični spot za pjesmu Britney Spears "Hold It Against Me", u izvedbi njenih fanova, istinska je senzacija na internetu. U samo tri dana video u trajanju četiri i po minute dostigao je impresivnih 100.000 pregleda na YouTubeu.

Djevojka koja "glumi" Britney u spotu, Donna Hood, nije imala nikakvih problema oponašati pop-zvijezdu, a sve je režirao reditelj amaterskih filmova i bloger, Ryan James Yezak. Ovaj 24-godišnjak, koji živi u Hollywoodu, skupio je nevjerovatnih tri miliona pregleda na YouTubeu sa svojom verzijom Britneyine pjesme "3", te milion "klikova" za verziju spota Lady Gage, za pjesmu "Telephone".

Ryan ističe kako je njegov san da jednom režira spot za Britney. Istovremeno, glasnogovornik Britney Spears negirao je napise iz nekoliko američkih medija, prema kojima je režiser Jonas Akerlund nezadovoljan jer Britney nije dovoljno vježbala.

Prema istim napisima, Britney je u suzama otišla sa snimanja u Miamiju, već drugog dana. Međutim, njen glasnogovornik tvrdi da će se na spotu vidjeti koliko je Britney naporno radila za to. Spot bi trebao biti objavljen iduće sedmice, prenosi Daily Mail.