Ovog puta bez Amre Silajdžić
0

Enrique Iglesias sa zgodnim ženama i u novom spotu

Sarajevo-x.com
On je jedan od najuspješnijih španskih muzičara svih vremena, poznat po dobrom izgledu i romantičnim pjesmama. Uz to, u spotovima je uvijek okružen atraktivnim ženama, tako da njegov rad pažljivo prati i muška populacija.

Pjesma "Tonight" (I'm Loving You) peta je sa njegovog devetog studijskog albuma "Euphoria" koji je objavljen ranije ove godine, a u provokativnom spotu za ovu pjesmu Enrique odmah na početku prolazi kroz striptiz klub u kojem su polugole plesačice. Pjesmu je uradio u saradnji sa DJ Frankom i rap zvijezdom Ludacrisom, koji se u spotu pojavljuje u limuzini s prelijepim djevojkama kojima sipa piće.

U nastavku spota Enrique će se naći na krevetu s nekoliko ljepotica, a snimljeni su i kadrovi u kojima Iglesias promoviše svoj stajling, privatne avione i provod u kasinu.

Njegov sljedeći singl, "Heartbeat", bit će realiziran u saradnji sa Nicole Scherzinger iz grupe "Pussycat Dolls", a svjetlo dana ugledat će u idućoj godini, piše "Daily Mail".

Podsjetimo, Amra Silajdžić, uspješna bh. manekenka i nekadašnja TV-voditeljica, pojavila se u Iglesiasovom spotu za pjesmu "No Me Digas Que No".