Muzika
0

Emotivni govor Selene Gomez na dodjeli AMA: Hvala svima koji su me podržavali u borbi s lupusom

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Selena Gomez je na dodjeli American Music Awardsa (AMA) održala veoma emotivan govor te je sinoć bio njen prvi javni nastup otkako je pauzirala svoju karijeru u augustu ove godine nakon borbe s lupusom.

"Ovo je prvi put od 2014. godine da sam potpuno iskrena s vama, a mislim da svi već sve znate o mom životu. Morala sam prestati, jer sam bila u potpunosti slomljena iznutra", rekla je Gomez publici.

Gomez je glas počeo drhtati kada se zahvalila onima koji su je podržali tokom teškog perioda i borbe s lupusom.

"Sve što mogu reći je da sam vam od srca zahvalna što imam priliku dijeliti s vama ono što volim i svakodnevno komunicirati s ljudima koje volim", rekla je ona i zahvalila se fanovima koji su joj sve vrijeme bili odani.

Selena je u augustu objavila da ima zdravstvenih problema te da je riječ o depresiji i anksioznosti, dvije nuspojave lupusa koji joj je dijagnosticiran 2014. godine.

"Želim biti proaktivna i fokusirana na svoje zdravlje i sreću te sam odlučila da je najbolji način da to napravim udaljiti se sa scene neko vrijeme. Hvala svim mojim fanovima na njihovoj podršci. Znate koliko ste mi posebni, ali moram se suočiti s ovim kako bih bila najbolja verzija sebe. Znam da nisam sama kad ovo podijelim s vama, nadam se da će ovo ohrabriti i druge da se nose sa svojim problemima", kazala je tada Selena.