Muzika
0

Edo Maajka u Mostaru predstavio album 'No sikiriki'

NINA
U mostarskoj diskoteci Heinneken Inn u četvrtak je svoj novi album Mostarcima predstavio Edo Maajka.

Album “No Sikiriki” je, kako je kazao sam Edo, nastao u razdoblju njegovog života kad mu je bilo teško te, kako mu sam naziv kaže, želi poručiti svojim slušaocima da se na život može ponekad gledati i malo veselije.

Albumom ''No Sikiriki'' Edo je obradio dosta različitih tema, od nacionalizma, politike do domaće estrade.

Koncert zakazan u 22.30 počeo je oko 23 sata. Edini gosti na koncertu u Heinneken Innu bili su Frenki, zagrebački raper, koji je inače jedini raper od vokalnih gostiju na albumu “No Sikiriki”, te mostarska rap grupa Sove.

Prije samog koncerta Edo Maajka je poručio da je jedan od ciljeva njegovog novog albuma prenijeti stanovite poruke nacionalistima.

Ako je suditi po raspoloženju koje je u četvrtak bilo vidljivo u mostarskom disku, Edo je na neki način i uspio u svojoj namjeri. “U svakom slučaju zadovoljni smo koncertom Ede Maajke, možda je malo kiša pokvarila cijeli doživljaj, ali sve u svemu bilo je dobro”, kazao je Romeo Bilać, jedan od organizatora Edina koncerta u Mostaru.

Također, Bilać se još jednom izvinio svim ljudima koji su željeli kupiti Edin album “No Sikiriki”, a koji se trebao naći u pretprodaji, te je objasnio da za nastanak te situacije nisu odgovorni ljudi iz Urban Buga, jer Edin CD iz Slovenije nije ni došao u BiH.

Mnoštvo posjetilaca stvorilo je odličnu atmosferu, a Edo je u svom stilu odlično odradio svoj dio posla držeći posjetioce do dugo u noć u dobrom raspoloženju. Organizator promocije Edina albuma u Mostaru je Urban Bug. Generalni pokrovitelj koncerta kao i samog albuma “No sikiriki” je Eronet, a jedan od medijskih pokrovitelja bila je i agencija NINA.