Muzika
0

Edo Maajka: 'No Sikiriki' će uznemiriti sve nacionaliste

NINA
Povodom koncerta u mostarskoj diskoteci “Heineken inn” kao i predstavljanja svog novog albuma “No Sikiriki”, danas je u clubu Stolica poznati raper Edo Maajka održao konferenciju za novinare.

“Eronet je glavni pokrovitelj mog albuma, a već svi znaju kako izgleda omot albuma budući da je već bio na mojoj Internet stranici”, kazao je Edo dodajući da je FMJAM Records izdavač albuma, te ako bilo ko drugi izda taj album, uradit će kazneno djelo.

Distributer albuma “No Sikiriki” će najvjerojatnije biti Malex Records. Na konferenciji za novinare Edo Maajka se dotaknuo i piratstva u BiH. “Ne pogađa me piratstvo uopće, ja ne živim od prodaje nego od koncerata. Mene pogađa prevara ljudi, kupaca”, naglasio je Edo Maajka.

Novost je da će se album “No Sikiriki” najviše prodavati na koncertima. Kako je kazao Edo, na novom CD-u ima nekoliko nepravilnosti, jer se užasno žurilo te je na njega i Menart bio veliki pritisak, tako da su pjesme pod rednim brojevima 14 i 15 zamijenjene, a to će se, kazao je, ispraviti u drugom izdanju.

“Ovaj album će uznemiriti sve nacionaliste, a Mostar je pun takvih ljudi. Ja nacionaliste ne volim. U Mostaru su 70 posto ljudi s obje strane Neretve nacionalisti, što je loše za ovaj grad koji je jedan od ljepših gradova u BiH”, kazao je Edo o albumu “No sikiriki”.

Novi album Ede Maajke traje 73 minute, gosti na albumu su Dino Šaran iz Sarajeva, zatim Diala iz Varaždina, Davor Erceg iz Dubrovnika te Frenki koji je jedini raper na tom albumu.