Muzika
0

VIDEO / Edo Maajka 3. aprila u Slozi

Sarajevo-x.com
Prošlo je dvije godine od posljednjeg solo koncerta Ede Maajke u Sarajevu. Nakon objavljivanja novog albuma 2010. godine, a tačno na deset godina od prvog proslavljenog albuma "Slušaj mater" Edo će u nedjelju 3. aprila s početkom u 20 sati održati koncert u sarajevskom klubu Cinemas/Sloga. Najcjenjeniji balkanski reper dolazi u pratnji svojih dugogodišnjih saradnika Frenkija i DJ Soula.

Nakon prvog albuma "Slušaj mater" i nezaboravnih hitova kao što su: "Mahir i Alma", "Minimalni rizik", "Saletova osveta" itd. Edo objavljuje i albume "No sikiriki", "Stig'o ćumur" i "Balkansko, a naše". Sa svakim od ovih albuma bilježi veliki uspjeh i dolazi na vrh top-lista u svim državama regije. Publika se i dalje sjeća velikih hitova sa ovih albuma kao što su: "Pržiii", "No sikiriki", "Bomba", "To mora da je ljubav", "Volim te", "Sve prolazi" itd.

Godine 2010. Edo objavljuje svoj peti album pod nazivom "Spomen ploča", na kojem su obrađeni njegovi najveći hitovi, te objavljeno nekoliko novih pjesama, od kojih hit postaje singl Fotelja.

Karte za ovaj spektakl u pretprodaji koštaju 10 KM, a na dan koncerta 12 KM. Na web-stranici koncerta www.edousarajevu.com možete saznati sve informacije, a zanimljive nagradne igre organizovat će medijski sponzori, kao i organizatori koncerta na Facebook eventu.