Muzika
5

Dvoboj Funhousea i The Skyflyersa u Banjoj Luci, gosti Elemental

Klix.ba
Prvi muzički duel Jäger Music Nighta 2013 bit će održan u četvrtak, 11. jula u klubu DFK u Banjoj Luci, a snage će odmjeriti bendovi Funhouse i The Skyflyers.
Ulaz na ovaj događaj koji počinje u 22 sata je besplatan, a kao specijalni gosti nastupit će hrvatski bend Elemental koji promovira svoj šesti studijski album.

Međutim, to nije sve! Kako smo ranije najavili, program Jäger Music Night 2013 donosi i nova iznenađenja.

Kao najavu samog muzičkog duela koji će biti kruna večeri, Jägermeister je pripremio i cjelodnevno druženje u Vodenom parku "Aquana", u sklopu kojeg će posjetitelji moći uživati u brojnim sadržajima: okušati se u sviranju bubnjeva, isprobati nove Jägermeister igre na iPadima, družiti se s Jägeretama, probati novi koktel Jäger Fresh, te uživati u svirci benda Vanja The Frog koji će zabavljati sve prisutne.

Od 22 sata zabava se nastavlja u banjalučkom klubu DFK, gdje će snage odmjeriti demo bendovi Funhouse i The Skyflyers, a gostujući bend će biti poznata hrvatska grupa Elemental. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Nakon samog dvoboja o pobjedniku će odlučivati isključivo publika koja će svojim glasom izabrati prvog finalistu programa Jäger Music Night 2013.

Muzički dueli u sklopu programa Jäger Music Night 2013 odvijat će se u tri bh. grada: Banjoj Luci, Tuzli i Mostaru, dok će finalna večer biti održana u Sarajevu.

Podsjećamo, za učešće u programu Jäger Music Night 2013 izabrani su bendovi Otisak iz Sarajeva, The Skyflyers i Jah Balebaroshi iz Prijedora, Floridus iz Mostara, Funhouse iz Banje Luke i Jenki Zu iz Brčkog.

Sve dodatne informacije o programu Jäger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba, te na zvaničnoj Facebook stranici.