"5 do 12"
0

Dubioza kolektiv poklanja novi album besplatno!

Sarajevo-x.com
Album "5 do 12" četvrti je studijski album grupe Dubioza kolektiv, a snimljen je u Sarajevu u studiju Skirlibaba. Producent albuma je Brano Jakubović, a na albumu se kao gosti pojavljuju frontman Plavog orkestra Saša Lošić - Loša, te makedonski bend Superhiks.

Za razliku od prethodnih izdanja Dubioza kolektiva, bend se ovaj put odlučio za još direktniju komunikaciju s fanovima i zbog toga je album "5 do 12" od danas dostupan za besplatan download na web stranici www.dubioza.org.

Na web stranici je pokrenuta i nagradna igra u kojoj možete osvojiti:

Tri zlatne Dubioza kolektiv VIP kartice koje će vam omogućiti ulaz na sve koncerte Dubioza kolektiva, bilo kada i bilo gdje plus "5 do 12" multimedijalni CD + set DK merchandise-a: t-shirt, duksericu, bedževe...

Svi oni koji žele kupiti CD izdanje albuma, to će moći uraditi od 12. maja, kada u prodaju kreće multimedijalni CD u izdanju Menart-a, a na kojem će se osim pjesama sa albuma "5 do 12" nalaziti i remixi koje, između ostalih, potpisuju i Vuneny, Elemental, Hein Teny, Diskobajagi, E-Base, Sopot (…) te multimedijalni dio sa video snimkom koncerta “MTV Live @ Skirlibaba Studio”.