Muzika
14

Drugi Jäger Music Night u petak u Tuzli

Klix.ba
Drugi muzički duel Jäger Music Nighta 2013 bit će održan u petak, 23. augusta / kolovoza u klubu Firma u Tuzli, a snage će odmjeriti bendovi Jah Balebaroshi i Jenki Zu.
Ulaz na ovaj događaj je besplatan, a kao specijalni gosti nastupit će poznati bh. bend Regina koji je Bosnu i Hercegovinu predstavljao na Eurosongu 2009. godine.

Kao najava koncerta, tokom dana na Panonskim jezerima bit će održan i veliki party zagrijavanja, a posjetitelji će moći uživati uz bend E-not. Naravno, tu su i brojni zabavni sadržaji koje je Jägermeister pripremio za posjetitelje: moći će se okušati u sviranju bubnjeva, isprobati nove Jägermeister igre na iPadima, družiti se s Jägeretama, te probati novi koktel Jäger Fresh.

Od 22 sata zabava se nastavlja u tuzlanskom klubu Firma, gdje će snage odmjeriti demo bendovi Jah Balebaroshi iz Prijedora i Jenki Zu iz Brčkog, a gostujući bend će biti bh. grupa Regina. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Nakon samog dvoboja o pobjedniku će odlučivati isključivo publika koja će svojim glasom izabrati drugog finalistu programa Jäger Music Night 2013.

Podsjećamo, bend Funhouse iz Banje Luke pobjedom u prvom muzičkom duelu programa Jäger Music Night 2013 plasirao se direktno u finale, te time nastavio borbu za glavnu nagradu, a to je snimanje prvog albuma.

Sve dodatne informacije o programu Jäger Music Night možete pronaći na web-stranici www.jaegermusicnight.ba, te na zvaničnoj Facebook stranici Jägermeister BiH.