Muzika
0

Drugi dobitnik karte za EXIT07

Sarajevo-x.com
Ove godine je zabilježena rekordna prodaja ulaznica u Sarajevu u odnosu na prošlu godinu sa povećanjem za nevjerovatnih 100%. Svi oni koji nisu kupili ulaznice za festival mogu to učiniti još samo nekoliko dana. Kartu neće morati kupiti Aldin Žerić, koji je sretni dobitnik druge karte za EXIT07. Ostala je još samo jedna karta i jedno nagradno pitanje.

Ove godine zabilježena je rekordna prodaja ulaznica u Sarajevu. Svi oni koji nisu kupili ulaznice za festival, mogu to učiniti još samo nekoliko dana. Ulaznica za 4 programska dana je 90KM, a možete je naći na platou Skenderija u Domu Mladih - Agencija Sarajevo Rock Forever.

Na sva pitanja vezana za ulaznice, odgovor možete dobiti putem 24h linije +387 63 947 669 ili na e-mail adresu: [email protected].

Pitanje za treću i posljednju kartu glasi: "Koja bosanskohercegovačka grupa ove godine nastupa na Main Stageu, EXIT-a 007?"

Tačne odgovore, sa kompletnim ličnim podacima, godinom rođenja i brojem telefona šaljite na e-mail adresu [email protected].

Nagradna igra se zatvara u srijedu 04. jula u 23:59. Imena dobitnika karata biće objavljena u četvrtak 06. 07.2007. godine.

Kao subject maila upišite samo EXIT.

Sretno!