Muzika
0

Dostupne VIP ulaznice za nastup Davida Guette

Sarajevo-x.com
David Guetta
David Guetta
Zbog velikog interesovanja, organizator koncerta Music Management obavještava javnost da su dostupne VIP ulaznice za nastup Davida Guette u Sarajevu, 18.12.2010. godine, u dvije kategorije – VIP stolovi i VIP središnji dio tribina.

VIP stolovi za 8 osoba u prodaji su po cijeni od 1.000 KM isključivo kao set karata. Cijena VIP stola uključuje: ulazak na poseban VIP ulaz, boravak u VIP zoni, 1l votke, 2 Coca-Cole, 2 Red Bull-a i vodu. Ostatak pića ide po porudžbini na licu mjesta uz naplatu. Setove karata za VIP stolove možete kupiti od utorka 23.11. isključivo putem web prodaje na www.kupikartu.ba. Setovi VIP ulaznica (8) dostupni su najkasnije do 10.12.2010.

Druga kategorija VIP-a su VIP ulaznice po cijeni 70 KM i odnose se na središnju tribinu, te ne uključuju konzumaciju. Ova kategorija VIP ulaznica će od utorka 23.11. biti dostupna na svim ovlaštenim prodajnim mjestima kupikartu.ba, na web stranici www.kupikartu.ba i putem ulične prodaje u Sarajevu (Plato Skenderija i u ulici Ferhadija, kod Gradske tržnice).