Muzika
0

DJ Michaela Salacova 19. novembra u Sa Clubu

Sarajevo-x.com
U subotu 19. novembra 2005. u SA Clubu će kao specijalni gost Hughes-a nastupiti Miss Češke Republike 2000. i Miss fotogeničnosti izbora Miss World 2000. DJ Michaela Salacova.

Lijepa i svestrana Michaela bila je uspjesna manekenka ali je za životno opredjeljenje izabrala DJ-ing, zbog prevelike ljubavi prema elektonskoj muzici. Danas je izvanredan techno DJ i član mnogih vrhunskih booking agencija uz imena kao sto su Marco Bailey, Gaetano Parisio, Umek, Valentino Kanzyani, Miss Djax, Pet Duo...

Da o njenim DJ kvalitetima ne treba puno govoriti dovoljno govori podatak da je trenutno pod patronatom DJ RUSH-a (USA).

Residentna je u nekoliko čeških top klubova i festivala Apokalypsa i Hradhouse a nakon ljetnih turneja po zemljama Zapadne Evrope i Brazila u Decembru joj predstoje nastupi u Indoneziji, Grćkoj i Njemačkoj (Jakarta-Vertigo, Frankfurt- U 60311, Athena,Thessaloniki).

Da bi ova noć protekla u sto ljepsoj atmosferi uz Michaelu i njen DJ set Hughes Agency i SA Club obezbjedili su besplatan ulaz za djevojke do 01h.

Više informacija o ovom partiju, Michaeli i full line up, pročitajte uskoro na našem portalu i stranicama Hughes Agencije.