Plesna groznica se nastavlja
0

DJ Ahmaad u Coloseum Clubu

Sarajevo-x.com
U subotu, 26.03.2011. godine, sa početkom u 23 sata, plesna groznica se nastavlja u Coloseum Clubu uz nenadmašivu mješavinu funkaa, hip-hopaa, breakbeata, jazza, sevdaha, disco, elektro i bass muzike.

I ovog puta ploče će zavrtjeti DJ Ahmaad u nešto drugačijem maniru. Bit će to jedinstvena kombinacija koja garantuje zabavu do zore.

DJ Ahmaad danas je jedan od traženijih DJ-a na ovim prostorima. Gostovao je na dosadašnjim Exit Festivalima, te je svirao u Holandiji, Italiji, Češkoj, Brazilu, Španiji, Slovačkoj, Francuskoj, ali i mnogim balkanskim zemljama. Dijelio je pozornice i festivale sa muzičarima kao što su Beastie Boys, Snoop Dogg, WU tang clan, Sinden, Martello, Moulinex, LTJ Bukem, DJ Krush, John B, N-Type, Hatcha, Rusko, DJ Zegon (N.A.S.A.), Das Glow, SA-RA creative partners, Piloosky, Surkin, Symbol One, itd. Činjenica da ovaj umjetnik u većini slučajeva nastupa kao headliner govori o njegovoj kvaliteti.

DJ Ahmaad je svijetu pokazao svoje znanje i vještine, uvijek je dobro prihvaćen, nastupajući na velikom broju festivala, takmičenja i ostalih događaja.

Ulaz za sve posjetioce je slobodan od 23 sata.