Muzika
4

Diskobajagi u Pivnici HS: Originalani nastup audio-vizuelnog dvojca

Diskobajagi, audio-vizualni dvojac koji čine članovi benda Dubioza kolektiv Brano Jakubović i Vedran Mujagić, počastit će svoje fanove odličnim ritmom i vizuelnim doživljajem u autentičnom ambijentu Pivnice HS. Bit će to jedinstveni plesni događaj posvećen sarajevskoj pop-rock školi i zlatnom dobu Sarajeva, gdje će prisutni uživati uz hitove '80-ih, ali u nešto drukčijem izdanju.

Događaj će se održati 21. marta u 21:00 sat, u Pivnici HS na Bistriku, koja osim dobre zabave i druženja nudi i limitirano retro izdanje Sarajevskog. Uz slogan "Originalni okus zlatnog doba“, Sarajevsko sa starom recepturom zadržava svoje vrijednosti, autentičnost i dosljednost.

Performans Diskobajagi je energična kombinacija miksanja, semplovanja i reeditovanja videospotova, filmova i muzike. Pomenuti dvojac na ovaj način, uspješno proizvodi neočekivane mash-up kombinacije slike i zvuka, a uvijek se potrude i da ubace poneki element iznenađenja, pa su njihovi setovi originalni i nepredvidivi, kako auditivno tako i vizuelno.

Svi oni koji ovu subotu žele provesti uz dobar zvuk i zabavu svoje ulaznice po promotivnoj cijeni od 5 KM mogu kupiti u Pivnici HS ili telefonski obaviti rezervaciju putem broja telefona: 033 239 740. Cijena ulaznice uključuje i konzumaciju jednog pića.