Muzika
6

Dino Merlin se družio s fanovima, počelo odbrojavanje do muzičkog spektakla

Piše: E. S. H.
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Planovi i aktivnosti u vezi sa pripremama koncerta Dine Merlina na Koševu 25. jula se odvijaju ubrzano, a do spektakla na Koševu su ostala još tri dana. Danas smo posjetili Magazu gdje nas je srdačno dočekao glavni akter najvećeg muzičkog događaja u Evropi Dino Merlin.

Ljubazno se fotografisao sa fanovima koji su konstantno ulazili u Magazu kako bi kupili karte i osigurali svoje mjesto na Koševu 25. jula.

Brojni fanovi koji su željeli fotografiju s Dinom su iz svih krajeva svijeta, došli su u Sarajevo kako bi prisustvovali koncertu. Oduševljenje nisu krili oni najmlađi ali ni oni sa više godina staža u slušanju Merlinovih hitova.

Tako će biti i na Koševu. Sve generacije će imati priliku uživati u neprevaziđenim hitovima. Koncert koji će Dino Merlin održati u okviru turneje "Hotel Nacional" na stadionu Asim Ferhatović Hase na Koševu, bit će njegov četvrti koncert na ovom stadionu koji će biti zabilježen i na DVD izdanju. Za koncert je angažirana filmska ekipa od 19 snimatelja koji će snimati ovaj veliki muzički događaj. Koncert počinje u 21 sat.

Sve dodatne informacije o koncertu 25. 7. 2015. kao i o kupovini ulaznica mogu se pronaći na službenoj web stranici www.dinomerlin.com, kao i na www.magaza.com.ba i na www.kupikartu.ba.