Muzika
0

David Morales 9. jula u Sarajevu

Sarajevo-X
U Sarajevu će 9. jula 2004. godine gostovati jedan od najvećih DJ-eva današnjice David Morales.

Agencija Miss i Zoran Redžić Vam predstavljaju kralja NewYork house scene, centralnu figuru svjetske elektronske scene, dobitnika brojnih muzičkih priznanja, čovjeka koji dnevno provodi po dva sata za oblikovanje svoje figure, koja ga uz brojne tetovaže čini još atraktivnijim.

Njegova produkcija, remixi i mix su glavni primjer zašto zaslužuje mjesto među legendama House scene. Iako radi dugo kao DJ još uvijek ima mogućnosti i strasti da iznenadi sebe i publiku. Imate priliku da pozdravite DJa i producenta čiji su nastupi uvijek željno isčekivani u cijelom svijetu, čovjek kojeg je fascinantno i gledati i slušati, karizmatični mr. David Morales.

Ako uzmete u obzir da je ekipa odgovornih sastavljena isključivo od najboljih u svojim oblastima, s međusobno podijeljenim poslovima radi efikasnijeg djelovanja, možete biti sigurni u prisustvo osnovnih načela sigurnosti na svim plesnim događajima:

  • S obzirom da je party na otvorenom ventilacija i temperatura će biti odgovarajuća, što je najveća prednost open air partija.
  • Ograničen je broj ulaznica da bi izbjegli ogromnu gužvu i omogućili Vam kretanje i plesanje.
  • Redovi za ulaz će biti reducirani zaposlenjem više prodavača karata, a na isti način reducirat ćemo i gužve na šankovima.
  • Medicinske ekipe će biti prisutne, čak iako kvota posjetitelja ne premaši potrebu, zbog Vaše i Naše sigurnosti.
  • Visoki higijenski uvjeti u WC-u i dostupna tekuća voda.

Budite dio jedne ''velike, nasmiješene, raznolike, šarene i tolerantne'' mase koja slavi zajedno uz zvuke Vaše i Naše zvijezde večeri, dugoočekivanog Davida Moralesa, pozivaju vas organizatori.

Party će se održati na Ljetnoj pozornici Ilidža - Sarajevo.