DJ Talent Show
0

Darko Poletan iz Zenice izmiksao najviše numera za šest minuta

Sarajevo-x.com
Darko Poletan
Darko Poletan
U Zenici u pivnici "Libertas" održana je posljednja audicija prve sezone reality showa DJ Talent Show - Mater of Ceremony za izbor najboljeg DJ-a u BiH.

Na audiciji je nastupilo 11 DJ- eva koje je brojna publika pratila do samoga kraja, aktivnim učestvovanjem, uživajući uz muziku koju su kandidati miksali, što je za njih predstavljalo veliku podršku.

Darko Poletan je priredio nesvakidašnju predstavu. Samouvjereno je nastupio i prikazao odličnu tehniku miksanja, osjećaj za ritam te svojevrsno iskustvo. U doigravanju je u odnosu na ostale kandidate u šest minuta umiksao najviše numera, te je oduševio sve prisutne.

DJ Talent Show - Master of Ceremony pronašao je svoje talente, žiri je odabrao 10 polufinalista iz gradova širom BiH koji će se takmičiti za titulu DJ-a godine u dvije polufinalne emisije, te u finalnoj, a njihova imena su: Darko Poletan, Jasmin Šahinagić, Slavica Čule, Adnan Banjić, Dino Dizdarević, Mirza Lačević, Dražen Zimonjić, Marko Lukić, Nenad Vidović, Elvedin Mujagić i Tibor Kljakić.