Pripreme idu prema planu
0

FOTO / Crvena jabuka obećava dobar koncert u Zenici

ZEDA
Pripreme za veliki koncert Crvene jabuke u Areni Zenica idu prema planu, rečeno je na press konferenciji uoči prvog koncerta pred zeničkom publikom nakon 20 godina.

"Znam da pop-rok muzika više nije popularna kao 80-ih godina, ali iskreno vjerujem da će biti publike koja je željna tog vremena i lijepih pjesama", kazao je frontmen Crvene jabuke Dražen Žerić Žera.

Koncert Crvene jabuke održat će se 4. novembra, a kao gost će nastupiti zenički bend Nemoguće vruće.

"Raduje nas što ćemo biti u prilici da izvedemo hitove grupa Nemoguće vruće i Ritam srca, koje Zeničani i danas rado slušaju", kazao je Asmir Spahić Spaha, član poznate zeničke grupe koji posljednjih šest godina svira u Crvenoj jabuci.

Organizator koncerta je agencija Beral Music iz Tuzle, koju Zeničani pamte po uspješnoj organizaciji koncerata Zdravka Čolića, Željka Joksimovića i Seke Aleksić. Sponzori koncerta - koozmetika Oriflame i m:tel također pripremaju iznenađenja za posjetioce.

Prodaja ulaznica za koncert počela je u ponedjeljak, karte se mogu kupiti na štandovima ispred Robne kuće Bosna i u Šoping centru Džananović, te u poslovnicama agencije Biss Tours.