Muzika
0

Cobainova smrt nije bila samoubistvo?

NINA
Na desetu godišnjicu smrti svoga muža Kurta Cobaina, Courtney Love se suočila s optužbama koje su stigle s obje strane američke obale.

Tužioci u Los Angelesu nastavili su s parnicom protiv nje za korištenje droge, dok su dva autora u New Yorku predstavila knjigu u kojoj tvrde kako je ona sudjelovala u smrti svog muža.

Max Wallace i Ian Halperin napisali su knjigu “Love and Death: The Murder of Kurt Cobain” u kojoj tvrde da se Cobain nije ubio. S njima se pojavio i privatni detektiv Tom Grant koji je prije radio za Love. On je pustio audio snimke razgovora s njom u kojima ona govori o drugom oproštajnom pismu, o tome kako ju Cobain ostavlja te kako ne zna gdje se on nalazi iako je izjavila da je dobila poruku od njega te kako je viđen blizu svog doma u Seattleu.

Autori u knjizi pokušavaju ukazati na čudno ponašanje Courtney Love i njezine izjave te na misteriozne okolnosti Cobainove smrti. I nedugo nakon Cobainove smrti bile su se pojavile priče o mogućoj umiješanosti Courtney Love u njegovu smrt.