"Fame Fatale" dolazi u Hrvatsku
0

Britney Spears će 1. oktobra pjevati u zagrebačkoj Areni

Sarajevo-x.com
Britney Spears
Britney Spears
Turneja "Femme Fatale" počinje 16. juna u Sacramentu, a Britney će u Zagreb doći iz Budimpešte. Prodaja ulaznica za još jedan spektal u Areni počinje 13. juna, piše 24sata.hr.

Pop-zvijezda Britney Spears (29) potvrdila je u srijedu da u sklopu svoje turneje dolazi u Hrvatsku. U zagrebačkoj Areni pjevat će 1. oktobra. U Zagreb će doletjeti iz Budimpešte gdje nastupa večer prije.

Najavljuje fenomenalan šou na produkcijski zavidnoj razini po čemu su već godinama poznati njeni nastupi uživo.

"Pregovaranje nije trajalo predugo, a lični zahtjevi Britney Spears još nisu poslani. No, poučena iskustvom, uvjerena sam da su priče o razmaženosti zvijezda prenapuhane i pretjerane", kazala je Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta koji organizira koncert.

Ajdinovski je za 24sata.hr rekla da su za sada stigli produkcijski zahtjevi iz kojih je vidljivo da je riječ o velikom vizualnom spektaklu, zbog čega je kapacitet dvorane smanjen na 12.000 mjesta.

Na turneji 'Femme Fatale' koja 16. juna počinje u Sacramentu, a u sklopu koje pjevačica dolazi i u Zagreb, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi 'Hold it against me' i 'Till the world ends' novi su njeni hitovi prodani u milionima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj. Britney je pjevačica koja je u prošlom desetljeću slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 miliona prodanih albuma.