Muzika
658

Božo Vrećo oduševio Sarajlije u BKC-u: Ne može se spavati poslije ovakvog čudesnog koncerta

Piše: Am. Dž.
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Jedan od najtalentovanijih bh. pjevača Božo Vrećo sinoć je održao koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru (BKC).

Bio je to jedan u nizu nastupa koji je oduševio publiku, a sevdalinke i druge pjesme koje Vrećo izvodi lako pronalaze put do srca svih posjetitelja njegovih nastupa.

Dan nakon nastupa Vrećo je na svom Facebook profilu napisao da skoro nikako nije spavao nakon magične noći u BKC-u.

"Ne može se spavati poslije ovakvog čudesnog koncerta. Sarajevo i aplauzi koji nemaju kraj, emocije, suze, smijeh, sloboda ljudi moji dragi sloboda, prekrasno je kad vidite Temple do posljednjeg mjesta ispunjen i nasmijane ljude, one koji uživaju u vašoj umjetnosti i koji vas zaista svim srcem vole. Hvala vam što ste me učinili najsretnijim i najponosnijim i što ste sinoć bili dio onog što ni ne pripada ovozemaljskom, ljubavi koja ne poznaje granice i koja spaja", napisao je Vrećo.

Zahvalio se Marku Louisu, Samiru Hodoviću i Goranu Milojeviću "na prekrasnoj suradnji, prijateljstvu, dobroti i posebnosti".

"Hvala našim voljenim majkama koje su sjedile u prvom redu jedna do druge i držale se za ruku i plakale od sreće i hvala dragom uzvišenom Bogu na mom daru i što je uvijek uz mene", naveo je Vrećo.