Muzika
272

Božo Vrećo nastupa u BKC-u: Za sarajevski koncert se uvijek posebno pripremam

Piše: L. Č.
Božo Vrećo će održati solistički koncert 23. aprila u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Karte se mogu kupiti već od ponedjeljka putem web portala Kupikartu.ba ili na blagajni BKC-a.

"Za sarajevski koncert se uvijek posebno pripremam, kreacije se šiju, repertoar se piše, dopunjava i mijenja, jedino što ostaje isto je ta moja beskrajna ljubav, emocija i strast s kojom vam pjevam i u kojoj se tako intimno i duboko pronalazite...", napisao je Božo na svom Facebooku.

Božo Vrećo je svoju publiku zamolio da karte kupe ranije budući da su mjesta numerisana, kako se ne bi ponovila situacija od prošle godine kad je dosta ljudi ostalo bez karata jer su ih odlučili kupiti kasnije, kada ih više nije bilo u prodaji.

U razgovoru za Klix.ba, Božo Vrećo je otkrio lokacije svojih sljedećih koncerata: Frankfurt, Dizeldorf, Hamburg, Podgorica, Tivat, Novi Sad, Minhen, Brisel, Cirih...

Pored samostalne karijere, Božo Vrećo aktivno nastupa i kao dio grupe Halka, koja često organizuje nastupe u zemljama Evrope.

Na upit o tome da li je prije pet godina mogao zamisliti da će danas biti ovdje gdje je danas, odgovara:

"Jesam, tome sam težio i vjerovao u svoj jedini san, to je moj cijeli život. Puno truda, ulaganja, strpljenja, talenta i snage treba za sve ovo, a ljubav dobijam gdje god da sam, jer ja tu istu ljubav dijelim bez zadrške u svemu što radim i stvaram. Zato je sve magično. Hvala Bogu na tome".