Muzika
0

Boris Novković izdao novi album

NINA
Boris Novković je izdao novi album "Ostvaren san" za svoju novu diskografsku kuću, Dallas Records.

To je prvi album, od dvanaest u karijeri, koji je Novković izdao za Dallas Records. “Želio sam napraviti pozitivni pomak u svojoj karijeri i mislim da je Dallas najbolji izbor jer je to kuća koja se maksimalno zauzima za svakog svog izvođača”, kaže Boris.

Čelni ljudi te diskografske kuće tvrde: “S puno utakmica u nogama Boris je igrač kojega bi svaki tim rado vidio u svojim redovima, stoga smo u Dallas Recordsu iznimno sretni što je još jedno vrhunsko ime obuklo naš dres. S albumom 'Ostvaren san' sigurni smo da će Boris otići korak dalje i zasluženo dostići još jači status na domaćoj sceni.”

Album donosi 13 novih pjesama o ljubavi, životu i snovima, u snažnim Borisovim interpretacijama. Muziku, kao i na dosadašnjim albumima, u najvećem broju pjesama potpisuje sam Boris, a kao autor teksta javlja se u pjesmama “Ti i ja” i “Pjevam o tebi”, te kao koautor u još dvije pjesme “Prežalit ću” i “Da li si to ti”. Uz njega, tekstove na albumu “Ostvaren san” potpisuju Fayo, Boris Đurđević (Colonia), Zlatan Fazlić, Saša Lošić (Plavi orkestar) i Bruno Kovačević. Gotovo sve aranžmane potpisuje Jerko Marić (ex-Flare) koji je s Borisom i producirao album. Marić je svojim rockerskim backgroundom donio osvježenje i oštrinu novim pjesmama pokazavši se kao pravo pojačanje u Borisovoj ekipi. Nikša Bratoš se na albumu angažirao kao ton majstor, aranžer i muzičar odsviravši sve instrumente u pjesmi “Malo nas je al' nas ima” i gitaru u pjesmi “Njoj”.

“Ostvaren san” stilski je čistokrvna pop-rock ploča s nekoliko sigurnih pogodaka koji će opravdati povjerenje vjerne Borisove publike, ali i osvojiti nove poštovaoce koji rado slušaju Paula McCartneyja, Robbieja Williamsa ili Stinga.