2. avgusta
0

Bob Sinclair na festivalu u Kotoru

Sarajevo-x.com
Neprikosnovena DJ zvijezda Bob Sinclair nastupit će 2. avgusta na ovogodišnjem, trećem po redu Refresh festivalu u Kotoru, Crna Gora.

Planetarno popularni francuski producent i DJ je upravo potvrdio izlazak novog hit albuma "Born In 69" 11. maja, nakon čega kreće na veliku svjetsku turneju.

Bob Sinclair je krajem marta objavio novi hit singl "LaLa Song" na kojem gostuju kultni njujorški reperi iz benda Sugarhill Gang. Od singla se s pravom očekuje da postane veliki klupski hit, kao što je to bio slučaj i sa hitovima sa posljednja dva albuma "Western Dream" i "Soundz of Freedom". Prva mjesta top lista širom Evrope tada su zabilježili hitovi "Love Generation", "World Hold On" i "Sound of Freedom".

Uz nove hitove koje će publika već od ovog ljeta znati napamet, publiku Refresh festivala u diskoteci Maximus u nedelju 2. avgusta očekuje provod uz najveću zvijezdu globalne house scene.

Uskoro će biti najavljeni i druge velikani svjetske DJ scene, kao i početak prodaje ulaznica za treći Refresh festival u Kotoru koji će se održati od 30. jula do 2. avgusta ove godine.