Muzika
0

Boa feat. Remi u novom singlu i spotu "Daleko u proljeće"

Klix.ba
U susret novom, devetom studijskom albumu "Dok glazba traje" (Menart) i koncertu u Vintage Industrial Baru 4.2. gdje će održati promociju, Boa predstavlja novi singl i spot za pjesmu koju su snimili u saradnji s Remi.

Za pjesmu "Daleko u proljeće" snimljen je i videospot u režiji Petre Oreč, članice grupe, koja je ujedno i dizajnirala album te odlučila povezati priču albuma i spota.

"Pjesma 'Daleko u proljeće' bila mi je zaista izazov jer sam pokušala spojiti nespojivo. Glavna ideja za kojom sam se vodila bila je dizajn albuma koji je podosta hladan i jednostavan, a naslov pjesme kao i ona sama, govori o nečem lijepom i toplom. S obzirom da se ipak radi o Boi, koja je za mene uvijek predstavljala muzički i umjetnički art, odlučila sam se na nešto neobično. Spot je na prvi pogled hladan, no ono što volim isticati obično jest da pravo oko vidi ljepotu i u ružnome, pa sam tako pokušala iz te naočigled hladnoće izvući toplinu. Remi me oduševila svojom pojavom i karakterom i zaista je bila odličan saradnik što mi je puno olakšalo izvedbu ideje. Naravno, Puljiz je očekivano profesionalac i na području snimanja spotova, tako da mi je bio gušt stvarno dva dana provesti s cijelom ekipom. Na kraju moram spomenuti mlade talente za koje će se još puno čuti, Dinko Šimac zaslužan je za snimanje i postprodukciju, a Michelle Milardović za makeup", rekla je Petra Oreč.

Izuzetno zadovoljan saradnjom s Remi, Mladen Puljiz je rekao: "Uoči koncerta u Vintageu 4.2., snimili smo video za singl 'Daleko u proljeće' u saradnji s Remi. Suradnja s Remi je bila zaista fenomenalna od prve sekunde u studiju Saše Miočića pa sve do rada na ovom videospotu. Atmosfera je bila sjajna i mislim da smo svi prezadovoljni odrađenim".

Novi album kojeg će Boa uskoro predstaviti, ime je dobio prema istoimenom singlu "Dok glazba traje", a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i aktuelni singl "Svemirski prijatelji". Članovi grupe Boa, svoje su fanove odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč.