Muzika
6

Blavorsi u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U nedjelju 15. decembra posjetioci su još jednom mogli uživati u bogatom programu trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Djeca su u igraoni Argeta Junior Play House imali priliku uživati u druženju s Linom, udomiti zlatnu ribicu u sklopu akcije Udomimo ljubimca, slušati bajke i isprobati Face Painting. Plesna grupa Fresh Generation i mlada pjevačica Eva Pilić su svojim izvedbama na Happy :))) Stage bini oduševili posjetioce, dok je u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu nastupio Selam Tufekčić Trio.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrsan sadržaj za posjetitelje svih generacija.

Mališani će se u Argeta Junior Play House igraoni moći razbuditi uz bojenje, gledati Disney filmove, upoznati s reciklažom i profesijom fotografa, slušati najljepše bajke i igrati se s Patkom Juniorom. Na Happy :))) Stage bini će u 20 sati nastupiti teen pjevačica Samra Đozić.

Sarajevsko Pivo Holiday Pub će večeras zagrijati grupa Blavors, s početkom u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa www.sahm.ba.